
Pasta mit frittierten Austernpilzen
200 g Fusili nach Anleitung kochen
200 g Austernpilze in Stücke reißen
2 EL Olivenöl
2 EL Tomatenmark
Thymian
Körniges Meersalz
Salz&Pfeffer
Knoblauchpulver
3 EL Sojasauce
1 TL Zitronensaft
Prise Zucker/ Ahornsyrup
Hefeflocken
Gekeimte Beluga Linsen
Zubereitung
- Austernpilze mit Öl , Thymian und Meersalz marinieren
- Marinierte Austernpilze in Airfryer frittieren oder in Pfanne scharf anbraten
- Gekochte Pasta mit Tomatenmark in Pfanne etwas anbraten und dann mit Sojasoße und Zitronensaft ablöschen
- Mit Salz&Pfeffer, Knoblauchpulver und Hefeflocken würzen
- Pasta auf Tellern anrichten und die Austernpilze darauf verteilen
- Mit gekeimten Linsen garnieren
Guten Appetit
Pasta with fried oyster mushrooms
200 g of Fusili according to instructions
200 g oyster mushrooms to pieces 2 tablespoon olive oil
2 tablespoons of tomato paste
Thyme
Grainy sea salt
Salt & pepper
Garlic powder
3 tablespoons of soy sauce
1 teaspoon of lemon juice
A pinch of sugar/ maple syrup
Yeast flakes
Germinated Beluga lentils
- Marinate oyster mushrooms with oil , thyme and sea salt
- Fry marinated oyster mushrooms in airfryer or fry them in a frying pan
- Fry the cooked pasta with tomato paste in a pan and then add with soy sauce and lemon juice
Season with salt & pepper, garlic powder and yeast flakes
- Place pasta on plates and spread the oyster mushrooms on top
- Garnish with germinated lenses
Good apetite