Bandnudeln mit getrockneten Tomaten in Weißweinsauce - Bracelet noodles with dried tomatoes in white wine sauce

 

Bandnudeln mit getrockneten Tomaten in Weißweinsauce

 


Zutaten

150g Bandnudeln
1-2 EL Öl zum anbraten
5 Getrocknete Tomaten am Stück oder in Streifen schneiden
1 rote Zwiebel in halben Ringen geschnitten
150g Erbsen TK
50ml Weisswein
50ml Gemüsebrühe
Spritzer Zitrone
1/2 TL Ahornsyrup
Salz&Pfeffer
Knoblauchpulver
1/2 TL Thymian

Dekoration

Röstzwiebeln( Fertigprodukt)

Zubereitung
- Nudeln bissfest kochen
- Öl in einer Pfanne erhitzen, Zwiebeln darin glasig dünsten
- Tomaten, Erbsen und Thymian dazugeben
­- Mit Weißwein und Brühe ablöschen
- Mit Gewürzen und Zitronensaft abschmecken
- Nudeln auf Teller anrichten und mit Soße anrichten
- Mit Röstzwiebeln bestreuen
Guten Appetit

 

 

 

Bracelet noodles with dried tomatoes in white wine sauce

 


Ingredientes

150g noodles
1-2 tablespoons oil for frying
5 dried tomatoes piece by piece or into strips 1 red onion cut into half rings
150g peas frozen
50ml white wine
50ml vegetable broth
Splashes of lemon
1/2 teaspoon maple syrup
Salt & pepper
Garlic powder
1/2 tsp thyme

Decoration

Roasted onions (finished product)

Preparation

- 150 gram Noodles bite-proof cooking
- Heat oil in a pan, sauté onions
- Add the tomatoes, peas and thyme
- Douse with white wine and broth
- Add spices and lemon juice to taste
- Serve noodles on a plate and serve with sauce
Sprinkle with roasted onions
Have a good appetite

 

Download
Bandnudeln mit getrockneten Tomaten in W
Adobe Acrobat Dokument 926.7 KB